Bij Fabius opleidingen vind je veel praktijkgerichte opleidingen die je klaarstomen voor een kantoorbaan of een baan als boekhouder. Het gaat om banen met veelzijdige werkzaamheden, zodat je dag nooit hetzelfde is. Tijdens de opleiding komen alle belangrijke aspecten en vaardigheden aan bod, zodat je de vaardigheden meteen in de praktijk kan brengen. Je vindt een ruim aanbod, zodat er altijd een opleiding tussen zit die jou aanspreekt. Fabius opleidingen vindt het belangrijk dat je blijft leren en dat je uiteindelijk een baan hebt die je leuk vindt en die bij je past. Als je op dit moment een baan hebt die je minder leuk vindt of als je al een tijdje niet meer gewerkt hebt dan is het nooit om het roer om te gooien en te gaan voor je droombaan.

Ruim aanbod

Fabius opleidingen heeft een ruim aanbod aan opleidingen, zodat je kan gaan voor een kantoorbaan die goed bij jou past. Zo kan je gaan voor een administratieve baan door te kiezen voor de opleiding tot secretaresse, receptioniste, administratief medewerker, commercieel administratief medewerker of financieel administratief medewerker. Of ga voor veel klantcontact en kies de opleiding tot contactcenter medewerker of medewerker klantenservice. Ga je voor een baan in sales dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor de opleiding tot accountmanager of verkoopmedewerker. Als je liever leiding geeft dan kan je het beste kiezen voor een opleiding tot office manager. Zo zijn er nog meer opleidingen bij Fabius opleidingen.

Snel aan de slag

Bij Fabius opleidingen verschilt het per opleiding hoe lang je bezig bent. Dit kan tussen de 2 maanden en 13 maanden duren, maar je bent nooit lang bezig met je opleiding. Vaak heb je binnen 1 jaar al 1 of meerdere diploma’s op zak. Alle opleidingen zijn praktijkgericht, zodat je snel aan de slag kan in het werkveld. Je volgt wekelijks 1 les van maximaal 3 uur en spendeert daarnaast ook wekelijks ongeveer een dagdeel aan huiswerk of het voorbereiden van het examen. Zo zijn de opleidingen van Fabius opleidingen ook nog eens goed te combineren met je dagelijkse bezigheden.