Het idee kwam zo ineens, een acteerworkshop volgen leek me wel wat dus ik dacht waarom niet. Ik ging gelijk op het internet zoeken voor een goede acteerworkshop, deze vond ik in Amsterdam. Het toneelhuis in Amsterdam heeft professionele toneelspelers die me in deze workshop alle kleine tips en tricks konden bij brengen voor als ik een intake scene moest doen voor me aan te melden bij de acteerschool, slim toch.

toneel2

Ik was best zenuwachtig, maar dat mag ook wel, maar wat uiteindelijk helemaal niet nodig was geweest. Een leuke dag met veel scenes, gekke voorstellingen en veel nieuwe vrienden. Dit was zeker iets voor mij en ik ga zeker mezelf proberen te plaatsen voor de opleiding. De workshop was van hoge kwaliteit, en zeker het geld waard. Voor iedereen die wat extra ervaring wil meebrengen in zijn of haar intake scene zou ik echt een workshop aanraden.

Het is zeker een volle agenda verdeeld over een hele dag en dat met de nodige pauzes waarbij je goed word verzorgd. Ik ben in ieder geval blij dat ik dit heb gedaan en ik ben zeker wat beter geworden in bepaalde punten, kijk op de website voor meer informatie en veel plezier!