Veel ondernemers weten niet wat marketing voor een bedrijf kan betekenen. Ondernemers die dat niet weten lopen enorm veel inkomsten mis. Het is tegenwoordig van belang om goed vindbaar te zijn in de zoekmachine. Om dit voor elkaar te krijgen moet je diensten afnemen bij marketingbureaus. Zo besteed ik mijn marketing uit bij Regiopromotor. Zij zijn gespecialiseerd in lokale internet marketing. Dit wil zeggen dat ze ervoor zorgen dat je in bepaalde plaatsen vindbaar word. Bij dit bedrijf is het mogelijk om op basis van no cure no pay bovenaan te komen. Dit wil zeggen dat je pas betaald bij resultaat. 

Fijne werkwijzelogo regiopromotor

Regiopromotor heeft een hele fijne werkwijze. Je ontvangt iedere maand een overzicht van alle werkzaamheden (rapportage). Hierin kan je precies zien wat ze gedaan hebben en of de posities zijn verbeterd.

Zodra het bedrijf de posities heeft gehaald hoef je pas te betalen, eerder niet! Dit is voor Regiopromotor extra motiverend, omdat ze jou dan zo snel mogelijk bovenaan willen hebben. Het is dus voor beide partijen ideaal. Je maakt zelf geen onnodige kosten. Het is daarom ook echt een aanrader om bij hun lokale internet marketing diensten af te nemen!