Als makelaar in Berkel-Enschot biedt Makelaardij Gerritse een breed dienstenpakket aan. Zo kunnen ze jou begeleiden bij de aankoop of verkoop van een woning, maar ook kunnen ze deskundige taxaties uitvoeren. Wij hebben zelf deze makelaar ingeschakeld omdat wij graag een woning in Tilburg wilden kopen. Maar natuurlijk moest wel eerst ons oude huis in Berkel-Enschot worden verkocht. Deze makelaar heeft ons enorm goed geholpen tijdens dit proces. Niet alleen hebben ze onze woning snel weten te verkopen, ook hadden ze al snel een nieuwe woning voor ons gevonden.

Makelaar in Berkel-EnschotMakelaar had ons huis in Berkel-Enschot snel verkocht

Ik kan van harte aanraden om deze makelaar in Berkel-Enschot in te schakelen. Zij hebben kennis van zaken en weten precies hoe ze jouw woning in de markt moeten zetten. Ook pakken ze alles voor je op, dus niet alleen de presentatie van de woning maar ook de bezichtigen en de onderhandelingen. Gedurende dit proces werd er altijd goed met ons gecommuniceerd zodat wij ook wisten waar we aan toe waren. Ook hebben ze het zo weten te regelen dat wij voldoende tijd hadden om alles te regelen en onze spullen in te pakken. Zo hoefden wij helemaal geen tijdelijke woning te regelen en konden wij direct in onze nieuwe woning.

Wil je meer weten over de makelaar in Berkel-Enschot? Kijk eens op de website, hier vind je ook het actuele woningaanbod in de regio.