Gaan sporten

Ben jij op zoek naar een goed halterbank set voor een scherpe prijs? Dan ben je bij het bedrijf Gorilla Sports op het juiste adres. Gorilla Sports is een bedrijf die erg veel halterbanken in het assortiment heeft in verschillende prijsklassen. Alle halterbanken die Gorilla Sports verkoop zijn van topkwaliteit. Je hebt diverse soorten halterbanken bij Gorilla Sports. Denk hierbij aan de volgende modellen: 

  • De verstelbare halterbank
  • Een halterbank met Leg Curl
  • Je hebt een universele halterbank
  • Een extra brede halterbank
  • Een multifunctionele halterbank

Een halterbank is afhankelijk van iemands zijn niveau en wensen. Als je al goed weet wat je ongeveer wilt kun je het zelf uitzoeken maar je kunt ook professionele hulp inschakelen. De universele halterbank van Gorilla Sports is erg veelzijdig en ook stevig gebouwd. De multifunctionele halterbank en de halterbank met Leg Curl zijn erg populair, omdat je met deze halterbanken 2 grote spiergroepen kunt trainen de benen en de borst. 

Halterbank / Squat Rack Met 100 kg Halterset Kunststof

Welke halterbank is geschikt voor in huis? 

Elk halterbank set is geschikt voor in huis, Maar de een meer als de ander. De verstelbare halterbank is een echte aanrader voor een thuis gym. Met de verstelbare halterbank kun je de buik, schouders, borst en armspieren trainen. Dit is daarom ook een must have voor elke home gym. Alle modellen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met gewichten zo kun je bijvoorbeeld als verschillende haltersets met 70 of 100 kg bestellen. Ook kun je kiezen uit kunststof of gietijzeren haltersets.