Laat de taalvouten uit je scriptie halen!
Zelfs wanneer je niet gestudeerd hebt weet je zeker dat een scriptie erg belangrijk is. Wanneer je een scriptie niet voldoende afrondt, ben je niet geslaagd van je WO of HBO studie. Best belangrijk dus, zo’n scriptie. Je snapt dus ook dat het belangrijk is dat de scriptie nagekeken wordt op taalfouten. Daarom heb ik www.scriptiementor.nl ingeschakeld.

Goedkoop nakijken

Ik kende de Scriptiementor nog helemaal niet, totdat ik bij een vriendin ging klagen over de moeite die ik had met mijn scriptie. Zij vertelde mij (zij was al afgestudeerd) dat zij haar scriptie (na een keer afgewezen) na had laten kijken bij de Scriptiementor. Hij kon haar volgens haar niet alleen helpen met taalfouten, maar ook nog eens begeleiden bij het maken van haar scriptie. Ik besloot dus contact met hem op te nemen.

Waarom las ik het zelf niet een keer door?

Veel mensen zullen zich afvragen waarom ik niet zelf mijn scriptie nog een keer door las. Maar het is veel makkelijker om het door een professional te laten doen. Daarnaast laat je zelf altijd nog (heel wat) fouten door. Bij een professional heb je hier geen last van. Hij is opgeleid om dit werk te doen. Daarom laat ik mijn scriptie nakijken op taalfouten door hem. Ik kan het iedereen aanraden.