Dartshopper.nl is dé online specialist in dart artikelen. Zij verkopen alles op het gebied van darts, van alle bekende merken, in alle kleuren, vormen en maten. Ze leveren een goede service, zijn goedkoop en hebben veel kennis. De website www.dartshopper.nl is een gebruikersvriendelijke website met alle informatie die je nodig hebt.

Het assortiment van Dartshopper.nl

Deze dartshop verkoopt alle dart artikelen, maar ook complete dartsets. Deze vind je hier.

De categorieën die via hun website worden aangeboden zijn dartpijlen, dartborden, sale, accessoires en het bedrukken van dart artikelen.

Personaliseren van je dartspullen

Bij dartshopper.nl kan je je dartpijl heel persoonlijk maken, door de flights te laten bedrukken. Zo kan je het clublogo erop laten drukken bijvoorbeeld. Ook is het leuk is om je eigen naam of bijnaam te laten afdrukken op je dartbord surround.

Advies bij je eerste aankoop van

Als je net begint met darten kan het lastig zijn om te kiezen wat nu de beste aankoop is. Deze blog helpt je dan goed op weg.

Leuke weetjes

Een erg leuke pagina op de website van www.dartshopper.nl is de spelerspagina, maar ook de pagina ‘dart tips & tricks’ bevat interessante informatie voor dart liefhebbers. Of je nu een beginner of een gevorderde speler bent, beiden zullen hier plezier aan beleven.

Heb je vragen of zoek je speciale informatie?

Ga dan even daar de contactpagina van www.dartshopper.nl. Misschien staat hier jouw vraag ook al bij in de lijst van FAQ. Je vindt hier ook alle andere contactgegevens.