Greve

Het is weer herfst en daarom is het wel handig als je van die warme en stevige schoenen hebt. Mijn dochter is alweer uit haar winterlaarzen gegroeid van vorig jaar en daarom zijn wij opzoek gegaan naar nieuwe Panama Jack laarzen.

Niet in de winkel

panama-jack-bambina-b11-thumb-09-v2Meestal kiest mijn dochter om de zoveel tijd nieuwe schoenen uit, omdat ze nogal hard groeit. Deze herfst had ze al stevige Panama Jack laarzen gezien. Ik ben met haar naar de winkels gegaan in de stad om deze schoenen te halen. We hebben denk ik wel alle winkels gehad die dit merk verkochten alleen geen enkele winkel had deze nog in de goede kleur in haar maat. We zijn met lege handen thuisgekomen maar we hadden afgesproken dat we deze schoenen dan via internet zouden bestellen.

Zelf heb ik al eerder via Van Bommel schoenen besteld en dit is mij toen heel goed bevallen. De laarzen die mijn dochter zocht stonden ook nog op voorraad op deze website. We hebben deze laarzen toen samen besteld en de volgende dag zouden ze binnen moeten komen.

Via de track & trace konden wij precies zien waneer de laarzen binnen zouden komen. De bel ging en het was de postbode met het pakketje. De volgende dag heeft mijn dochter de schoenen al stevig ingelopen!