Je wilt maar al te graag een catering hebben voor op jouw feest? Echter heb je geen idee waar je dit het beste vinden kan? Natuurlijk is het zo dat je via internet genoeg kan vinden, maar is dit wat je zoekt?

Mocht je op zoek zijn naar Catering Naarden en omstreken, bekijk dan eens de website van Daniëlle Wolters Catering. Bij haar is het namelijk mogelijk om te genieten van een voortreffelijke diner of buffet. Uiteraard kan je er gelijk voor kiezen om een high tea te organiseren bij hun. Voor de kosten hoef je al helemaal geen zorgen te maken aangezien het bij hun een stuk goedkoper is als dat je elders zal betalen. 

hightea-768x509

Aangezien wij eind september een feest willen organiseren heb ik ook contact gezocht met hun. Puur eigenlijk in de hoop dat ze ook deze dag voor ons klaar kan staan zoals ze al wel vaker heeft gedaan. De wensen welke wij hebben voor het diner is weinig, enige wat we willen hebben is dat de gasten die komen heerlijk kunnen eten. De kosten zijn laag, het eten voortreffelijk en onze gastvrouw geweldig! Wat wil je nog meer?