logo-flavicon-fleva-250x1001

typeplaatjesEen freesletter is het frezen van letters in een bepaald materiaal. De materialen die hiervoor vaak worden gebruikt zijn hout, aluminium, leer of plastic. Het frezen van een freesletter, wordt heel erg vaak gedaan om reclameletters te maken. Zelf was ik al een tijdje op zoek naar een bedrijf dat letters voor mij kon frezen, maar ik kwam er achter dat er een veel beter alternatief voor is!

Laser

Toen ik op zoek was naar een bedrijf dat letters kon frezen kwam ik uit bij Fleva Products. Het bedrijf Fleva Products is gespecialiseerd in het graveren van verschillende soorten materialen. Op de website van het bedrijf Fleva Products stond ook dat zij freesletters konden maken. Toen ik verder aan had gelezen kwam ik er achter dat zij bij dit bedrijf niet ouderwets de letters frezen, maar dat zij dit doen doormiddel van een laser. Op deze manier zouden de letters er scherp uit zien en zou er geen na behandeling meer nodig zijn.

Toen ik dit wist was ik gelijk enthousiast en daarom heb ik gelijk contact opgenomen. Voor de zekerheid heb ik een afspraak gemaakt bij dit bedrijf, zodat wij de mogelijkheden konden bespreken. Aan de hand hiervan zou ik beslissen om voor Fleva Products te kiezen!