star atlas crypto kopen

De Star Atlas crypto, ticker symbool ATLAS, is eigenlijk geen coin maar een token. Je kan de token namelijk alleen gebruiken om dingen binnen de game Star Atlas te kopen. Er is een governance token van de game, oftewel een coin, met de naam POLIS. Dat zou je kunnen zien als een aandeel. Dat wil niet zeggen dat Star Atlas geen interessante belegging kan zijn. Wel is de coin dan vooral interessant voor de meer korte termijn beleggers vanwege de vaak wilde fluctuaties en de dalende trend. 

Wat is de Star Atlas Crypto? 

De ATLAS (Star atlas crypto) is de in game currency van het spel Star Atlas. In deze game sluit je je aan bij een van de drie facties en probeer je grondstoffen te mijnen en buit te veroveren om zo je galactische rijk uit te bouwen. Daarvoor koop en verkoop je ATLAS. Dus wil je geld verdienen door te gamen? Dan is Star Atlas waarschijnlijk je ding. Het spel is nu nog in ontwikkeling, maar je kan al wel ATLAS gebruiken om alvast ruimteschepen te kopen en deze uit te lenen aan de vloot van je factie. Daarmee verdien je ATLAS.  En je kan traden natuurlijk. Laag kopen en hoog verkopen is de beste manier omn flink te verdienen. 

star atlas crypto kopen

Star Atlas Crypto kopen

Star Atlas werkt helemaal via de Solana blockchain. Dat is erg prettig, want Solana kent echt extreem lage transactiekosten en is goed schaalbaar. Dan moet je denken aan honderdsten van een eurocent. Vergelijk dat met wat je betaalt voor een bankoverboeking, al gauw bijna een euro, om niet te spreken over internationale overboekingen buiten SEPA. Dan ben je pas echt aan de beurt, met tarieven rond een tientje of meer. Solana is dan echt de betere oplossing. 
Geen wonder dat de makers van Star Atlas kozen voor deze slimme crypto. Alles over deze nieuwe crypto lees je in Star Atlas Crypto kopen. Maar dat is nog niet alles. Want er is ook een site, Bankr, waar je echt alles wat je kan verzinnen over Star Atlas, Solana, crypto en andere beleggingszaken kan lezen.