Kredietcontrole

Als bedrijf heb je altijd te maken met andere bedrijven. Het is dan wel zo fijn om te weten hoe die bedrijven ervoor staan. Dat kun je eenvoudig online opvragen. Je kunt dan zelf een kredietcontrole doen. Je vraagt voor talloze bedrijven in binnen- en buitenland kredietinformatie op. Met die informatie kun je dus zelf een kredietcontrole uitvoeren. Zo weet je of het wel of niet verstandig is om met een bedrijf een relatie aan te gaan of door te zetten of niet.

Online rapport en advies

Je kunt eenvoudig zelf een kredietcontrole doen door een online kredietrapport aan te vragen. Dit heb je vrijwel direct binnen. Je krijgt dan inzicht in bepaalde cijfers en ziet een kredietscore. Aan de hand daarvan kun je je eigen keuzes maken. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid kredietrapport met advies. Dit duurt iets langer en de kredietcontrole wordt niet alleen voor je uitgevoerd, maar je krijgt ook nog advies over je eventuele relatie met het bedrijf. Dat is nog waardevoller, zeker wanneer je niet zeker van je zaak bent na de online kredietcontrole.

Kredietcontrole

Alertservice

Er is daarnaast ook nog de alertservice. Je hebt misschien al relaties met bedrijven. Met de alertservice krijg je dan updates van de bedrijven waar je updates van wil krijgen. Zo weet je wanneer het minder goed gaat qua kredietscore met een bedrijf waarmee je een relatie hebt. En kun je je strategie op deze informatie aanpassen. Je kunt natuurlijk ook nog een kredietrapport met advies opvragen bij veranderingen.