tepelklem vrouw kopen

Een tepelklem vrouw kopen, klinkt als iets dat iemand doet voor zijn geheime martelkelder, om dan vervolgens een politieke tegenstander of leden van een rivaliserende bende ermee onder handen te nemen. Toch is vaak degene die de tepelklem koopt degene die hem zal dragen. De tepelklem is een populair product bij individuen die van wilde pijnlijke en bovendien kinky sex houden. Daarom verwennen deze mensen zich met  dit attribuut.  

Ze hebben groot gelijk want de behoefte aan pijn kan maar beter gestild worden, om klaar te komen op zo’n avond. 

tepelklem vrouw kopen

De pijn opbouwen geeft de beste ervaring 

Het is mogelijk om met behulp van een verstelbare tepelklem de pijn steeds verder op te bouwen. Op deze manier heb je niet in één keer alle pijn te verduren, maar kunnen telkens wanneer de hoeveelheid pijn begint te wennen de schroeven weer verder worden aangedraaid. Zo heb je langer plezier van je tepelklem. 

Het is uiteraard leuker om dit ding te gebruiken in gezelschap. De beste martelervaring krijg je wanneer je elkaar de tepelklem op doet. Doe je dit zelf dan is het pijnlijke gevoel hetzelfde, maar mis je toch een deel van de ervaring. Drankspelletjes ga je bijvoorbeeld ook niet alleen spelen, of dergelijke praktijken waarbij je jezelf straft op een manier.