logo bstheadsets

Ik zie vaak dat mijn baas belt met zijn vaste telefoon. Ook zie je dat hij zijn nek altijd scheef houdt en werkt tegelijkertijd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik ging op zoek naar een headset vaste telefoon voor mijn baas, zonder dat hij er wat van af wist.

De zoektocht

Ik bezocht verschillende websites die dit soort producten aanbieden, vergeleek de websites met de producten, en kwam uiteindelijk terecht bij Bstheadsets.com. Bstheadsets heeft veel samenwerkingen met bedrijven van bekende merken die mijn vertrouwen al eerder hebben gewonnen. Het is dan fijn om in een overzicht te zien welke producten nou het beste zijn voor me en welke de beste prijs- en kwaliteitsverhouding heeft.

Contact

Het was me niet eerder duidelijk of het mogelijk was om een headset vaste telefoon te koppelen aan een vaste telefoon.  Bij Bstheadsets wisten ze daar anders wel raad mee. Zij zijn namelijk al sinds 1988 bezig met headsets. Hiervoor stelde ik de benodigde vragen aan de klantenservice, en werd uiteindelijk netjes geholpen. Ze gaven het juiste advies, en op basis daarvan maakten ze een factuur. De prijs bleek uiteindelijk ook nog allemaal mee te vallen. En in verhouding met de kwaliteit mag mijn baas niet klagen.vaste telefoon headset