memoriae-logo

Bij het zorgcentrum waar mijn oma woont help ik zo nu en dan als vrijwilliger. Er was paas feest georganiseerd waar meerdere vrijwilligers bij zouden helpen. Mij is gevraagd om met een budget bedankjes te kopen voor de vrijwilligers.

Op zoek

Met het budget opzak ging ik de plaatselijke winkels af. Er was veel keus maar helaas lagen de leuke dingen buiten mijn budget. Ik had wel een paar keuzes als plan b in gedachten.

Mijn zoektocht ging verder op het internet. Via een zoekmachine kwam ik bij Memoriae terecht. Dit is een webshop gespecialiseerd in bedankjes. Ze hadden gelukkig veel keus maar het leek me leuk om iets te doen met zaadjes zodat je deze in de tuin kan doen of in een potje. Ze hadden op deze webshop papier met bloemzaadjes er in die je in de aarde moest doen en dan zou er een bloem uitkomen.

Deze zaadjes zouden we in een kaart doen met een leuke tekst of gedicht voor de vrijwilligers. Dus met deze gedachten heb ik de zaadjes bestelt en die kreeg ik binnen een paar dagen alweer opgestuurd.

De organisatie vond het een superleuk idee en de vrijwilligers hebben sommige zaadjes al geplant!