Het uitzoeken van leuke bedankjes is leuker als dat ik dacht! Doordat ik voor enkele weken terug een leuk geschenk wilde uitzoeken ben ik gaan neuzen via het internet. Hier was ik al vrij snel terecht gekomen op de website van Memoriae. Daar hadden ze namelijk diverse leuke geschenken welke voordelig is en uniek zijn!

logo

Ikzelf heb nog wel eerst bij andere bedrijven gekeken in de hoop dat ik daar andere geschenken kon vinden, echter vond ik het bij Memoriae het leukste cadeau om te overhandigen.

Het ging er bij mij met name om dat deze cadeautjes uniek zijn, oftewel dat hun dit nog niet hebben gekregen als cadeau! Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om prachtige zaadjes te bestellen welke uitbloeien als planten. Dit om te laten blijken dat hun mijn leven hebben verbeterd! Al met al verliep het bezorgen van de cadeautjes ook erg gemakkelijk aangezien ik binnen enkele dagen mijn bestelling in huis had! Het geven van deze geschenken aan mijn vrienden heeft toch weer laten blijken dat hun het ook erg op prijs stellen om te krijgen. Het gaat er immers om dat je iemand op een unieke wijze bedankt voor hun goede inzet!