Op zoek naar losse stoelen die je woonkamer een brok karakter geven? Kijk dan eens naar de unieke en stijlvolle Le Corbusier stoel. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze stoel ontworpen door een Fransman. De stoel heeft niet alleen een authentieke uitstraling, maar ook nog eens een zeer prettig zitcomfort. Je kunt daarbij kiezen uit de heerlijke ligstoel om in te relaxen, of de stevige stoel zonder al te veel franje. De Le Corbusier stoel is tijdloos en past daarom zowel in een modern, als in een klassiek interieur.

Origineel ontwerp
Al in de jaren ’20 van de vorige eeuw begon de Fransman Le Corbusier in samenwerking met een architect aan het ontwerpen van de authentieke stoel. De architectonische hoogstandjes die zijn verwerkt in de stoel, maken dit een graag gezien meubel voor thuis, maar bijvoorbeeld ook in veel restaurants. Een straalt stijlvolle degelijkheid uit. De Le Corbusier stoel past naadloos in de herkenbare lijn meubelen van het duo.

Daamen interieur
Ben je geinteresseerd in de Le Corbusier stoel? Kom eens langs in onze showroom en probeer hem zelf, of neem contact op over de mogelijkheden. Deze stoel geeft een absolute impuls aan je interieur.