Als je graag kweekt op een plek waar je makkelijk bij kunt en die je goed kan bedienen, dan is de kweektent een ideale oplossing. De nieuwste kweektent is de homebox evolution. Deze is gemaakt van nog beter materiaal en dit leidt daardoor tot nog betere prestaties. Dit type kweektent is bij uitstek bedoeld voor de thuiskwekers. Zelf kweken neemt veel ruimte in beslag die niet iedereen heeft, een kweektent is dan de uitkomst. Homebox evolution laat je kennis maken met next step thuiskweken. En je kunt het kopen bij Growexpert.

Verschillende typen
Homebox verkoopt verschillende typen kweektenten, variërend in uitstraling en omvang. Het materiaal van deze tenten is van topkwaliteit die perfect is voor een goede groei van je planten. Er zitten enkele ritsen in, zodat je makkelijk bij de planten kunt komen. Tevens zijn er luchtgaten gemaakt in de buitenkant van de tent, zodat frisse lucht toe- en afgevoerd wordt.

De homebox evolution..
Is nog niet volledig gemeubileerd. Je moet zelf de lampen en uiteraard planten nog kopen, om maar twee voorbeelden te noemen. Deze kweektent schept echter wel een ideaal klimaat voor optimale groei. Kijk daarom rond bij Growexpert, want wij hebben verschillende kweektenten van home evolution in het assortiment.