leren jasje heren

Leren heren jassen kunnen eigenlijk niet ontbreken in de kast. Het is een kleding item dat altijd en overal gedragen kan worden. Er zijn veel modellen te koop zodat er altijd een jas tussen zit die bij de kledingstijl past. De jassen zijn gevoerd, afhankelijk van de tijd waarin ze gedragen wordt. Een stoffen voering voor in het voorjaar en najaar of op koele zomeravonden en een warme vacht voor in de winter.
Leer is een product dat alleen maar mooier en soepeler wordt naar mate het langer het gedragen wordt, het is daarom wel van belang het leer goed te onderhouden met de juiste verzorgingsmiddelen voor leder. Er zijn verschillende leersoorten zoals onder andere lams leer, kalfsleer en geitenleer.

leren jasje dames

Modellen en kleuren.
Er zijn velemodellen. De stoere bikers jack maar ook de klassieke uitvoering. Voor iedere man is er een passende jas te vinden. Er zijn veel kleuren mogelijk zoals het zwart, bruin en grijs maar ook cognac en blauw is mogelijk. Een leren jas is een investering waar je lang plezier van hebt en op elk kledingstuk past zoals op een jeans, pantalon maar ook bij een net pak past het prima.